RSS

#Гройсман вигадує фейки про падіння гривні

января 23, 2018

Gontareva-39-500x332

 

Падіння гривні пов’язане зі зменшенням експорту і продовженням виплат за кордон.

Так спробував оправдати катастрофічне падіння курсу гривні прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє 40ka.info.

“Було падіння, він (курс гривні – ред.) вільно регульований ж і залежить від того, наприклад, в січні йде зменшення експорту з України, якщо йде зменшення експорту – менше валюти надходить в Україну, а є виплати, які ми робимо з України”, – виправдовувався чиновник.

Глава Кабміну зазначив, що через це виникає дисбаланс і гривня падає.

“Але коли все починає працювати абсолютно нормально, коли ми починаємо експортувати, коли баланс починаємо зберігати, то ситуація зменшується і все залишається в межах прогнозованих. В минулому році було те ж саме”, – переконував Гройсман.

Нагадаємо, новий курс показує, що національна валюта опустилася до нового історичного мінімуму.

Так, євро додав 45 копійок і коштує 34,63 грн. Це – новий історичний антирекорд гривні. Попередній був встановлений 12 січня 2018 – 34,18 грн.

Раніше повідомлялося, що Приватбанк допускає необхідність залучення рефінансування Національного банку для відшкодування коштів за позовами Суркісів. Внаслідок рефінансування НБУ у обігу збільшується кількість грошей, що веде до девальвації гривні.

188 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям