RSS

Нардеп-екс-регіонал Олександр Пономарьов у змові з ФСБ знищив 20 танків ЗСУ, — Сергій Соболєв

февраля 7, 2018

Ponomarev-Oleksandr3

 

Компанія народного депутата з групи «Воля народу» Олександра Пономарьова разом з ФСБ РФ та Міноборони України постачала неякісне моторне мастило для військової техніки ЗСУ.

Про це з трибуни парламенту заявив нардеп з фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Він повідомив, що назва компанії «Агринол». Зараз за цим фактом відкрите кримінальне провадження. За клопотанням слідчих суд ухвалив вилучити документацію в компанії.

Депутат показав відповідне рішення суду і зачитав його текст, який свідчить про те, що службові особи Міноборони у змові зі спецслужбами і розвідкою РФ та суб’єктами господарювання, починаючи з 2016 року, поставляли неякісне мастило для української військової техніки, що призвело до зупинення більше 20 танків.

«Тепер їх фактично можна викидати на звалище», — зазначив він.

Соболєв повідомив також, що коли СБУ викрила цю аферу, в якій, між іншим, фігурують мічені купюри, які видавалися як хабар представникам Міноборони, у Слав’янську Донецької області 27 січня 2017 року згорів склад з 350 тоннами цього мастила.

«Таким чином намагалися приховати всі кінці», — додав нардеп.

Він розповів, що раніше Пономарьов очолював відділення Партії регіонів у Бердянську Запорізької області.

Соболєв оголосив своє депутатське звернення до СБУ, прокуратури і НАБУ з вимогою відповісти, як будуть покарані фігуранти цієї справи.

354 переглядів

БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям