RSS

Історік про зґвалтування 14-річної дівчинки 5 путіноїдами «ДНР»: вони ж нудьгували за «порядком» і Сталіним?

марта 2, 2018

voen-zgvalt1-500x289

 

23 лютого 2018 року так звані «морські піхотинці» «ДНР» в окупованому Єнакієво, добряче випивши горілочки, вп’ятьох до смерті зґвалтували 14-річну дівчинку. Після того, що сталося горем убита мати вимагає справедливості, наївна намагається потрапити на прийом до Олександра Захарченко і поскаржитися на те, що доблесні міліціонери «ДНР» нелюдей «відмазали», мовляв не знайшлося доказів.

Як передає 40ka.info, про це в своєму блозі повідомляє український історик, блогер і журналіст Павло Правий.

Він зазначає, що найбільше вразило те, що жінка ця вважає, що ці п’ятеро – нелюди, виняток, а їх товариші по службі – позитивні хлопці і шкодує, що немає як в СРСР смертної кари для тих п’ятьох «винятків». Блогер пише, що зазомбованим жителям «ДНР» не завадило б знати історію, не те, що їм в радянській школі замість неї розповідали, а – справжню. Справа була в 1945 році. Радянські війська увійшли до Югославії. Визволителі. Звільняли так, що югославська влада змушена була безпосередньо звертатися до Сталіна. 121 випадок зґвалтування, з яких 111 — зґвалтування з подальшим вбивством, і 1204 випадки пограбування з нанесенням каліцтв – цифри не такі вже малі, якщо взяти до уваги, що Червона Армія увійшла тільки в північно-східну частину Югославії. Особливо обурив югославських товаришів випадок, коли радянський офіцер схопив жінку, застрелив чоловіка, який намагався її захистити і тут же біля трупа, зґвалтував нещасну. Все це Сталіну висловив особистий посланник Тіто, комуніст, генерал-лейтенант Мілован Джилас. І меморандум із зібраною югославськими товаришами випадками насильства і грабежів надав.

Історик зазначає, що реакція вождя СРСР повалила югославського комуніста в шок і ступор. Сталін вибухнув: «Як так, ви не можете зрозуміти солдата, який прокрокував тисячі кілометрів через кров, вогонь і смерть і хоче розважитися з жінкою або взяти собі якусь дрібничку?». Все це, Мілован Джилас пізніше акуратно розповів у своїй книзі «Розмови зі Сталіним». В СРСР ця книга була заборонена.

«Тому не потрібно ходити до Захарченко. Це марно. Чи не для того «морські піхотинці» Захарченко сидять в окопах, щоб не мати права «трошки розважитись?».

153 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям