RSS

Диверсія Кремля? Організація, члени якої підпалили спілку угорців в Ужгороді, має тісні зв’язки з РФ, — розслідування

марта 2, 2018

Putin-shur1

Польська організація «Фаланга», членів якої підозрюють у підпалі офісу Товариства угорської культури в Ужгороді 4 лютого 2018 року, позиціонує себе як борця із «євроатлантичною повісткою» та підтримує дії РФ.

Про це йдеться у статті «Польська фаланга Путіна: хто стоїть за підпалом спілки угорців в Ужгороді» на «Європейській правді», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зокрема, у серпні 2014 року очолювана «Фаланга» під прапорами ДНР та ЛНР протестувала під українським посольством у Варшаві проти «єврейського фашизму» при владі у Києві та закликала захистити «новоросійську громадськість» від Порошенка. А вже у жовтні українські прикордонники заборонили кільком представникам «Фаланги» в’їзд до України строком на три роки.

Показово, що лідер цієї організації Бартош Бекер входив до почесного комітету відзначення Дня пам’яті жертв геноциду поляків на Східних кресах, співпрацюючи з відомим українофобом ксьондзом Тадеушем Ісаковичем-Залеським.

“Якщо раніше фрази українських урядовців про «кремлівський слід» багатьма сприймалися як відмовка, то репутація «Фаланги» не дає приводу сумніватися

112 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям