RSS

Аваковщина. Начальник управління поліції Сумщини Микола Сич влаштував стрілянину у поїзді Київ-Одеса

марта 10, 2018

police-new1-500x330

 

Начальник управління захисту економіки ГУ Нацполіціі Сумської області став учасником інциденту з застосуванням зброї у поїзді Київ-Одеса.

Як пише видання Odessa-online з посиланням на власні джерела, поліцейський перебував у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

“Під час з’ясування стосунків у вагоні він дістав травматичний пістолет і відкрив стрілянину. Конфлікт стався у вагоні перед самим прибуттям поїзда на залізничний вокзал Одеси. Залишити вагон на вокзалі п’яний поліцейський начальник виявився не в змозі і разом з ним поїхав на «відстій», — зазначає видання.

Як повідомили Українській правді у Департаменті захисту економіки Нацполіції України, інцидент за участю працівника поліції у потязі мав місце.

«За інформацією, оприлюдненою у ЗМІ, ухвалено рішення про проведення службової перевірки. За яких обставин і що саме сталося, поліція буде з’ясовувати — наскільки викладена у ЗМІ інформація достовірна і відповідає дійсності. Сказати, що все було саме так, як викладено — наразі ми не можемо. Про завершення перевірки буде повідомлено додатково», — повідомили у департаменті.

Як відомо, посаду начальника управління захисту економіки ГУ Нацполіціі Сумської області посідає Микола Сич.

Сумське видання «Данкор Онлайн» зазначає, що призначення Сича на посаду керівника УЗЕ у листопаді 2016 року викликало низку акцій протесту.  До призначення на посаду у сумському управлінні поліції Сич працював у Запоріжжі, де його призначення громадські активісти також бойкотували.

291 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям