RSS

Рашисти у Троїцькому убили дитину і батька

мая 18, 2018

rus-nakaz1-500x333

 

Під час обстрілу бойовиками житлових кварталів Троїцького, загинув 13-річний хлопчик та його батько, мати і старший син отримали поранення.

Про це  заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook, повідомляє sprotiv.org.

«Страшного горя наробили рашисти у селищі Троїцьке: обстріляли будинки місцевих жителів та вбили 13-річного хлопчика і його тата, тяжко поранили маму, зазнав поранень у ногу і старший брат», — написав він.

«Знаходиться у реанімації Лисичанської центральної міської лікарні ім.Титова. Лікарі оцінюють її стан як тяжкий, але стабільний», — написав Гарбуз.

Він також додав, що її 18-річний син зазнав поранення ніг, але його життю нічого не загрожує, юнак отримує психологічну допомогу.

Зазначається, що родина мешкала у Миронівському Донецької області, у Троїцьке Луганської області приїхала на дачу.

«Вночі почався обстріл, усі спустилися у підвал і просиділи там тривалий час. Коли думали, що небезпека минула, вийшли з підвалу, як раптом прилетів останній снаряд. Його уламки і наробили такої біди», — розповів Жебрівський.

Як повідомили у МВС, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 Кримінального кодексу України (теракт).

187 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям