RSS

#Грановський не декларує елітні авто і котедж під Києвом. Відео

мая 28, 2018

Granovskyi-Oleksandr4-500x319

 

П’ять машин, якими останні два роки користувався депутат від БПП, зареєстровано на інших людей, ще дві — на фірму безробітного екс-даішника, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Народний депутат від БПП Олександр Грановський, якого ЗМІ називають неофіційним помічником президента Петра Порошенка «з особливо важливих справ», користується елітними автопарком і нерухомістю, що не відображає в своїх деклараціях. Про це йдеться в матеріалі проекту журналістських розслідувань Схеми.

П’ять автомобілів, на яких останні два роки їздив нардеп, зареєстровано на різних людей, пов’язаних з юристом Віктором Барсуком, з яким співпрацює Грановський. Номерний знак ще одного авто взагалі закріплений за іншою машиною.

Ще два автомобілі депутата належать ТОВ АТП-№2505. Власник цієї фірми — екс-співробітник ДАІ, а зараз безробітний Денис Шелест, який стверджує, що після звільнення в 2016-му «продав землю» і «купив» три елітних авто, щоб «здавати їх в оренду».

Також у Грановського є котедж в Конча-Заспі, не зазначений в його декларації. Офіційно ним володіє В’ячеслав Афонін, на якого зареєстрований один з автомобілів парламентарія, а орендує — якась Ольга Якубова. Остання проживає в квартирі на столичних Липках, яку офіційно орендує Грановський.

На прохання ЗМІ прокоментувати ці факти депутат не відреагував.

У червні 2017 року Грановський увійшов до першої п’ятірки рейтингу депутатів за кількістю антикорупційних розслідувань, в яких вони фігурують.

334 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям