RSS

Мати #Ляшко має кількамільйонну квартиру. Відео

июня 15, 2018

 

 

Lyashko-kolorad1-500x335

 

Мати лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка Любов Ляшко оформила свідоцтва про право власності на квартиру площею 77 кв. м і 14-метрове машиномісце на столичному Печерську.

Про це йдеться в сюжеті програми «Наші гроші з Денисом Бігусом», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Нова нерухомість знаходиться у новобудові по вулиці Євгена Коновальця, 36-Е.

Наразі ціни за квадратний метр у цьому будинку стартують від 31 тисячі гривень, тобто приблизна вартість квартири складає 2,4 млн гривень.

Хоча, квартиру Любов Ляшко купила у листопаді 2017 року, згідно інформації із Реєстру речових прав на нерухоме майно, у цю квартиру та машиномісце інвестували ще на етапі будівництва, тому вони могли обійтися їй дешевше.

Крім того, на початку 2017 року Любов Ляшко стала власницею трикімнатної квартири вартістю близько 1,5 млн гривень у новобудові по вулиці Бориса Гмирі 10/40.

У 2012 році мати депутата купила три квартири по 100 кв. м кожна у будинку бізнес-класу по вулиці Євгена Коновальця, 36-В, але наступного року усі вони були продані й зараз у неї залишилося там лише одне 13-метрове машиномісце.

Також на неї оформлений будинок невідомої площі у селі Богданівці поблизу Києва.

До виходу на пенсію мати Ляшка жила у селі Варва на Чернігівщині, де працювала оператором котельні на газопереробному заводі. Вона ніколи не володіла жодним бізнесом і її дохід складає 1600 гривень пенсії на місяць.

Раніше програма «Наші гроші з Денисом Бігусом» вже досліджувала статки Олега Ляшка і його родичів.

Тоді зазначалося, що у 2008 році Любов Ляшко безкоштовно отримала від Вишгородської райдержадміністрації 2 га землі. Потім вони були розбиті на дрібніші ділянки і частина з них продана під забудову. Зараз у неї залишилося 0,84 га. Також вона придбала 72 сотки землі у селі Пухівка поблизу Києва.

Сам народний депутат пояснює такі статки матері «важкою працею», що стосується власних коштів, то радикал неодноразово не міг дати журналістам однозначної відповіді, проте заявляв, що має неабияку вдачу в лотереї.

 

 

427 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям