RSS

Власнику «Гаврилівських курчат» знизили заставу у 16 разів і випустили з під варти

июня 19, 2018

Sigal-Evgen1

 

Печерський районний суд Києва відпустив під заставу затриманих за підозрою в забрудненні навколишнього середовища в Київській області співвласника ТОВ “Комплекс «Агромарс» Євгена Сігала і директора філії компанії Івана Зозулю.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Згідно з інформацією прес-служби юридичної компанії Equity, команда адвокатів якої захищає права підозрюваних в суді, було оскаржене рішення Печерського райсуду Києва і в результаті судового розгляду Апеляційним судом Києва розмір застави (як альтернативного запобіжного заходу) був знижений до 5 млн грн для кожного підозрюваного.

«Необхідні суми були внесені на депозитарний рахунок суду і власники агрохолдингу Марина та Євген Сігал, а також директор філії Іван Зозуля були звільнені під заставу і зараз вже знаходяться зі своїми сім’ями», — повідомили в прес-службі юридичної компанії.

Печерський районний суд Києва раніше відпустив під заставу в 90 млн грн одного з власників ТОВ “Комплекс «Агромарс» Марину Сігал.

Раніше суд обрав Євгену і Марині Сігал запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави в розмірі 80 млн грн і 90 млн грн відповідно.

Крім того, суд обрав директору структурного підрозділу Івану Зозулі такий самий запобіжний захід з альтернативою внесення застави в розмірі 84 млн грн.

ГПУ і Національна поліція затримали керівників і бенефіціарів ТОВ “Комплекс «Агромарс» в рамках справи про заподіяння екологічної шкоди на загальну суму 253 млн грн. У рамках справи 6 червня в Київській області було проведено 14 санкціонованих судом обшуків в приміщеннях «Агромарса».

У лютому 2018 року Державна служба України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів виявила велике звалище трупів загиблих птахів, що утворилося поблизу філії «Гаврилівський птахівничий комплекс» «Агромарс».

Головне виробництво знаходиться в Гаврилівці (Вишгородський р-н Київської обл.).

Структура ТОВ “Комплекс «Агромарс» також включає: Броварську і Кагарлицьку філії, «Бориспільський експериментальний комбікормовий завод», «Київський комбікормовий завод», «Кагарлицький елеватор» і «Курганський бройлер».

«Комплекс Агромарс» в 2016 році збільшив чистий прибуток на 6,7% — до 86,63 млн грн, скоротивши виручку на 15,3% — до 2 млрд 287,22 млн грн.

Згідно держреєстру, власниками ТОВ «Комплекс Агромарс» є Євген і Марина Сігал в частках 49,994% на 50,006%.

109 переглядів

БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям