RSS

Аваковщина. Племінника Матіоса не покарали за п’яне водіння: не той драгер. Відео

августа 21, 2018

DTP-major1

 

Соратника Генпрокурора Юрія Луценка – Ярослава Максимця і племінника головного військового прокурора – Андрія Матіоса затримували за водіння у нетверезому стані, але не притягли до відповідальності через «не такий» драгер, повідомляє 40ka.info.

Про це йдеться у розслідуванні Данила Мокрика для програми “Наші Гроші з Денисом Бігусом”.

Відзначається, що племінник Матіоса – Андрій Матіоса на Infiniti FX 37 в ніч на 26 березня 2018 року врізався в огорожу київського швидкісного трамваю на перехресті вулиці Героїв Севастополя і проспекту Комарова.

Патрульні, що прибули на місце ДТП, за допомогою приладу «Драгер 6820» зафіксували у водія 0,34 проміле алкоголю (дозволена межа для водіїв – 0,2 проміле).

Така ж історія сталася 13 лютого 2018 року і з давнім соратником генпрокурора Юрія Луценка – Ярославом Максимцем. Максимця за кермом Porsche Cayenne зупинили патрульні на бульварі Лесі Українки. У нього алкотестер тієї ж моделі виявив 0,39 проміле алкоголю.

Але суддя Печерського райсуду Володимир Карабань не визнав доказом ці показники Драгера і закрив адміністративне провадження через «відсутність складу порушення».

 

Зазначається, що в обох випадках судді посилалися на наказ МВС від 1 березня 2010 року, яким затверджений перелік з 5 алкотестерів, якими правоохоронці можуть перевіряти водіїв. Драгера моделі 6820 серед них немає.

131 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям