RSS

Водія Енгибаряна, який збив на смерть підлітка у Харкові, звільнили в залі суду

августа 28, 2018

DTP-major1

 

Апеляційний суд Харкова задовольнив апеляцію захисту Тиграна Енгибаряна, який взимку збив на смерть 17-річного хлопця на Салтівському шосе, і відпустив його в залі суду.

Про це повідомляє прес-служба Харківського апеляційного суду.

Апеляційний суд змінив вирок суду першої інстанції, який в квітні засудив водія до 3 років позбавлення волі.

Апеляційний суд змінив вирок суду першої інстанції, який в квітні засудив водія до 3 років позбавлення волі.

Суд призначив нове покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 3 роки і з забороною керувати транспортними засобами ще на 3 роки.

Як пише місцеве видання Status Quo, прес-секретар прокуратури Харківської області Віта Дубовик зазначила, що «рішення апеляційної інстанції набирають законної сили з моменту їх проголошення, тому засуджений був звільнений з-під варти в залі суду».

Відзначають, що сторона звинувачення планує подати касаційну скаргу після того, як в прокуратуру надійде повний текст рішення і процесуальні керівники його вивчать.

Текст рішення оприлюднять 3 вересня. Після цього у прокуратури буде три місяці для оскарження.

23 квітня Московський районний суд Харкова засудив 18-річного Тиграна Енгибарян, який на смерть збив 17-річного хлопця, до 3 років позбавлення волі.

Прокуратура просила для підсудного призначити покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ять років.

Однак суд врахував, що водій визнав свою провину і те, що мати загиблого підлітка прийняла грошову компенсацію від сім’ї Енгибаряна і відмовилося від позову.

16 січня на Салтівському шосе водій Toyota Camry збив на пішохідному переході Володимира Віношкіна та зник з місця події. Удар був такої сили, що пішохід двічі перевернувся в повітрі. Від отриманих травм підліток помер.Через кілька годин поліції вдалося розшукати машину, а потім до правоохоронців прийшов і сам водій, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Слідчі відкрили проти 18-річного Тиграна Єнгібаряна кримінальні провадження за статтями 135 («залишення в небезпеці») і 286 («порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть людини»).

76 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям