RSS

Порошенко подякував Путіну в інтерв’ю CNN. Відео

октября 1, 2018

poroshenko-putin-Paris

Президент Петро Порошенко подякував президенту РФ Володимиру Путіну за те, що той зробив Україну більш європейською, повідомляє 40ka.info.

Про це він заявив в інтерв’ю програмі GPS на телеканалі CNN, уривок якого показано на сайті телеканалу.

Відповідаючи на репліку ведучого про те, що, на думку колумніста Washington Post, результатом агресії Путіна проти України стало об’єднання українців, Порошенко сказав, що може тільки підтвердити цю тезу.

«У 2013 трансатлантичну інтеграцію України, вступ до НАТО підтримувало 16% українців. Зараз це більше 54%. Хто зробив це? Путін. У 2013 європейську інтеграцію України, вступ до ЄС підтримувало 33% українців. Зараз 74%. Хто це зробив? Путін», — підкреслив президент.

«Тому дякую, пане Путін, за те, що зробили мою країну набагато більш європейською і набагато більш готовою захищати європейські цінності та трансатлантичні цінності. І ми абсолютно впевнені, що ми не повернемося до Російської імперії», — наголосив Порошенко.


24-27 вересня 2018 року року президент Петро Порошенко перебував у США, де, зокрема, взяв участь у 73-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

113 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям