RSS

У Фонда гарантування вкладів вкрали нерухомість в Одесі вартістю 140 мільйонів

октября 1, 2018

lohotron3

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб заявив про незаконне переоформлення права власності на один з найбільш ліквідних активів «Платинум Банку».

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Відзначається, що цим активом є 11 тис квадратних метрів нежитлової нерухомості, в центрі Одеси, оціночною вартістю 144 млн гривень.

«Спроба незаконного заволодіння майном банку реалізована за безпрецедентною схемою: з Реєстру прав на нерухоме майно без будь-яких пояснень вилучено запис про право власності на об’єкт ПАТ „Платинум банк“. Так само без пояснень і документальних підстав перереєстровано майно на фізичну особу — Садигов Фаміл Тофік Огли», — йдеться в повідомленні.

У свою чергу фізособа на основі акту прийому-передачі передала права на майно банку юридичній особі — ТОВ «Садиг Тофік», створеному рівно за день до проведеної «операції».

«Легітімізовала шахрайство Грицай Наталія Володимирівна, реєстратор КП Березанської сільської ради Біляївського району Одеської області „Центр реєстрації“, щодо дій якої в Міністерстві юстиції вже розпочато перевірку», — підкреслюється в повідомленні.

Відзначається, що сьогодні від оперативних дій Мін’юсту і правоохоронних органів залежить збереження активу банку та недопущення його подальшого перепродажу.

У Фонді додали, що керівником компанії, яка в результаті угоди стала «власником» нерухомості, є Марабян Давид Леванович. Особа з таким самим іменем внесена в базу даних сайту «Миротворець» як бойовика незаконних збройних формувань з позивним «Армян».

74 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям