RSS

Суд повторно відмовився розглянути законність закриття справи про «рюкзаки Авакова», — Центр протидії корупції

октября 8, 2018

avakov-poroshenko-kaznokrad1

 

Солом’янський районний суд Києва повторно повернув громадській організації «Центр протидії корупції» скаргу на закриття Спеціалізованою антикорупційної прокуратурою кримінального провадження у справі про закупівлю Міністерством внутрішніх справ рюкзаків для Національної гвардії.

Про це йдеться в заяві організації, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Суддя Сергієнко постановила, що ГО «Центр протидії корупції» не є заявником у цьому кримінальному провадженні, а тому не має права оскаржити рішення прокурора.

У свою чергу юрист громадської організації Віктор Цокай заявив, що суд не врахував, що у справі рюкзаків були відкриті два кримінальні провадження, в одному з яких був заявником ЦПК, а пізніше вони були об’єднані в одне.

Також Національне антикорупційне бюро у відповідь на офіційний запит голови правління організації підтвердило, що ЦПК є заявником у цьому провадженні і може оскаржити рішення прокурора про закриття справи.

Апеляційний суд Києва зобов’язав Солом’янський районний суд Києва повторно розглянути скаргу громадських активістів на закриття Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою кримінального провадження у справі про закупівлю Міністерством внутрішніх справ рюкзаків для Національної гвардії.

123 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям