RSS

За 18 км від кордону з Україною путін зібрав 250 танків. Фото

декабря 9, 2018

putin-gnida1-500x500

Супутникові знімки зафіксували сотні російських танків на новій військовій базі у Ростовській області у 18 кілометрах від кордону з Україною, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відповідні знімки публікує видання Defence Blog.

«Супутникові знімки з Google Earth, отримані в листопаді, засвідчують наявність сотень російських бойових танків на новій військовій базі на околиці міста Кам’янськ-Шахтинський», — йдеться у тексті.

Видання зазначає, що знімки показують сотні бойових танків Т-64 і Т-62М, а також близько тисячі військових вантажівок та артилерійських систем.

Раніше командувач Збройними силами України Віктор Муженко 5 грудня 2018 року в інтерв’ю «Reuters» показав серію супутникових знімків на доказ розміщення російських танків типу «Т-62 М» на відстані 18 км від українського кордону.

За словами Муженка, за два тижні з середини вересня до 1 жовтня їх кількість збільшилася більш ніж удвічі: з 93 до 250 машин.

На думку командувача ЗСУ, це доводить, що Росія нарощувала міць до захоплення трьох військових суден України 25 листопада, і може бути передвісником повномасштабного вторгнення.

207 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям