RSS

«Хтось до в’язниці, а хтось взагалі», — у ЗЕкоманді анонсували зачистку «патріотів та порохоботів» після «зміни президента»

апреля 13, 2019

zel-Sibir1-500x500

 

“Друзі, думаю через кілька тижнів, крім зміни Президента, в країні почнуть відбуватися ще деякі процеси. Вони торкнуться ключових активістів, патріотів, тітушок, підконтрольних силовикам банд, порохоботов і створених на офшорні гроші лідерів думок.

Упевнений, вони почнуть потихеньку зникати. Хтось до в’язниці, хтось в еміграцію, хтось під диван, хтось в лікарню, а хтось взагалі.

Це об’єктивний процес, тому що вперше за п’ять років цю категорію непрацюючих елементів перестане підтримувати і фінансувати офіційна влада — президент, силовики, члени уряду і бізнес-партнери Порошенко “, — написав екс-замголови адміністраці Януковича, Андрій Портнов, у своєму телеграм-каналі.

За його словами, це почнеться після зміни влади, вже через кілька тижнів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зазначимо, що журналісти накопали інформацію про те, що особи, пов’язані з Портновим, робили офіційні пожертви на кампанію Зе.

Щодо погроз Портнова масовими репресіями заяви штабу Зе не було. Також Портнов разом із Лукаш у своєму Телеграм-каналі дають публічні поради, як треба діяти членам комісій від Зеленського.

 

 

618 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям