RSS

Путін чекає зрадників та боягузів призовного віку з України

января 28, 2015

huilo-malyata1

 

Федеральна міграційна служба Росії продовжила терміни перебування в РФ громадянам України призовного віку на термін більше 90 діб.

Про це повідомили в прес- службі ФМС, передає ТАСС.

«Для продовження терміну законного перебування в Росії громадянам України необхідно до закінчення 90 днів з моменту в’їзду на російську територію звернутися в підрозділ ФМС Росії за місцем тимчасового перебування. Термін тимчасового перебування буде продовжуватися неодноразово на наступні періоди в 90 днів», — наголошується в повідомленні ФМС .

Як повідомлялося, в 2014 році в Україні було відкрито 1172 кримінальних проваджень щодо військовозобов’язаних за ухилення від військової служби.

Раніше президент РФ Володимир Путін заявляв, що Росія готова збільшити термін перебування на своїй території громадян України, насамперед призовного віку.

За інформацію Національного бюро розслідувань України ФСБ Росії проводить з більшістю громадян України співбесіди з метою вербування для участі у незаконних збройних формуваннях на Донбасі. Сім’ям біженців часто погрожують кримінальним переслідуванням, а чоловіків примуюють йти воювати проти власної країни.

1 768 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям