RSS

Спільник Коломойського з Одещини Ігорем Палиця шантажує Порошенка безпекою громадян

марта 23, 2015

Palica-Igor1-300x219

 

Усі охоронні структури, які з 6 травня 2014 року в Одесі забезпечували правопорядок, з понеділка відсторонені від цих процесів і залишили місто.

Про це заявила радник губернатора Одеської області Зоя Казанжи, повідомля єsprotiv.org.

«Розмовляла з головою Одеської ОДА Ігорем Палицею. Підтверджую та уповноважена повідомити: всі охоронні структури, які з 6 травня 2014 року в Одесі забезпечували правопорядок, з сьогоднішнього дня відсторонені від цих процесів і залишили місто», — написала вона на Facebook.

«Главі ОДА періодично ставили в провину те, що безпека в місті забезпечувалася, мовляв, в ручному режимі. Але саме такий режим, коли навчені і екіпіровані люди здійснювали патрулювання спільно зі співробітниками МВС, допоміг уникнути багатьох неприємних, м’яко кажучи, ситуацій. І такі заходи було вжито лише тому, що в місті, на жаль, були питання до тих, хто, за службовим обов’язком, повинен був займатися охороною громадського порядку», — додала Казанжи.

«Можна скільки завгодно розповідати, писати і дискутувати, як нам захищати місто і змінювати якісний склад правоохоронців, але поки закінчаться дискусії і буде знайдений компроміс, може так статися, що захищати буде нічого», — вважає вона.

Як відомо, Палиця був менеджером бізнесмена Ігоря Коломойського. Він очолював «Укрнафту» до того, як в 2007 році обрався народним депутатом за списками блоку «Наша Україна — Народна самооборона». На початку травня 2014 року Палиця був призначений губернатором Одеської області.

Нагадаємо, що Аваков дав терористам Коломойського, що захопили Укрнафту та Укртранснафту, 24 години на роззброєння.

1 888 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям