RSS

Людмила Янукович живе в Криму у шикарній резиденції. 8 фото

марта 25, 2015

Yanuk-Ludmila-Maidan1

 

Людмила Янукович вже досить давно проживає в резиденції «Чайний будиночок» на Південному узбережжі Криму. Інформація про це з’явилася в мережі в зв’язку зі смертю і похоронами на окупованому українському півострові її молодшого сина Віктора.

Подробиці про апартаменти дружини екс-президента Януковича оприлюднив Центр журналістських розслідувань, повідомляє Національне бюро розсліувань України.

Як стало відомо, Людмила Янукович живе в дачної резиденції «Чайний Будиночок», поруч з яким розташований ще один елітний особняк під назвою «Будиночок рибалки». Будинки розташовані на двох суміжних ділянках загальною площею 2,05 га поблизу Масандри на Південному узбережжі Криму, які знаходяться в довгостроковій оренді у «Міжрегіонального промислового союзу». Повідомляється, що ще в 2003 році уряд Криму передав ці ділянки в оренду на 49 років організації, близькій до структур колишнього президента Януковича.

Трохи пізніше, вже в 2008 році «Міжрегіональний промисловий союз» звернувся до уряду Криму з проханням про розірвання договорів оренди на обидві ділянки, та подальшою передачею їх ТОВ «Пансіонат сімейного типу», який також має безпосереднє відношення до «сім’ї». Засновниками ТОВ є структури, наближені до старшого сина Януковича — Олександра.

Незважаючи на те, що «Саша-стоматолог» завжди заперечував свою причетність до кримського «Чайного будиночка», вже 2012 році Масандрівська селищна рада привідкрила завісу над ім’ям справжніх господарів нерухомості. Тоді було прийнято рішення про подання ділянки землі для обслуговування придбаної нерухомості Олександру Януковичу, і адреса придбаної нерухомості дивним чином збіглася з «Чайним будиночком».

Про те, що будинок все ще знаходитися у володінні сім’ї Янукович стало відомо зі слів Олександра після похорону молодшого брата.

«На півострові живе наша мати і їй буде легше відвідувати тут могилу брата», — сказав він.

Krim-Yanukovichi1

Krim-Yanukovichi2

Krim-Yanukovichi3

Krim-Yanukovichi4

Krim-Yanukovichi5

Krim-Yanukovichi7

2 920 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям