RSS

Порошенко указом зробив генерал-лейтенантом Краснокутського, який балотувався від блоку Наталії Вітренко

мая 26, 2015

brabus-Krasnokutskyi-Sergey4

Заступник голови Держслужби спеціального зв’язку та захисту інформації Сергій Краснокутський став наймолодшим генерал-лейтенантом в Україні.

Як повідомляє Національне бюро розслідувань України, указом президента Порошенко 32-річному чиновнику було присвоєне це спецзвання, почеснішими від якого в табелі про ранги є лише звання генерал-полковника й генерала армії України.

Перш ніж отримати дві зірки на погони, уродженець Кіровоградської області Краснокутський, що у 2003 році закінчив Національний університет внутрішніх справ, встиг попрацювати у структурах МВС, МНС і прокуратурі й послужити заступником голови Держкомрезерву та заступником міністра економіки.

На парламентських виборах 2006 року він намагався пройти в Раду у складі блоку Наталії Вітренко, а минулоріч за квотою блоку Володимира Литвина був призначений заступником міністра транспорту й очолив Держзв’язок.

«Молодий генерал, що свою недовгу трудову діяльність присвятив скромній чиновницькій службі, — тим не менш, шанувальник дорогих автомобілів. По столиці він пересувається на не відповідному зарплаті держслужбовця седані Mercedes у тюнінгу Brabus, вартість якого перевищує $ 300 тисяч», — пише Національне бюро розслідувань України.

1 908 переглядів

БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям