RSS

Блогер Олег Ярчук звинуватив український Генштаб та Порошенка у змові з Кремлем

июня 21, 2015

zradniki2-500x283

За інформацією відомого інсайдера Олега Ярчука, вище керівництво країни співпрацювало з РФ, “зливаючи” українську армію, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Після відставки Наливайченка у силових структурах та розвідці Петро Порошенко почав радикальні зміни: президент хоче розставити на командні та ключові посади своїх, вірних людей з команди. Зрозуміло, що це викликає спротив у кадрових офіцерів, адже Порошенко неодноразово призначав старих регіоналів та ярих україноненависників зі зрозумілих лише йому причин.

Вочевидь, ця обставина призвела до різкої заяви зі звинуваченням на сторінці відомого блогера Олега Ярчука, відомого широкому загалу публікацією перехватів інформації від російських окупаційних військ на Донбасі. У ньому Ярчук відкрито звинувачує Порошенка, його оточення та керівництво Генерального Штабу у співпраці з російськими окупантами та запланованих “зливах” українських військових, зокрема біля Дебальцевого:

“Бажаючи цього, чи ні ми мимоволі, крім своєї волі , виявилися втягнутими в український політичний скандал. Виходячи з цього, ми хочемо внести ясність у причини цієї ситуації.

Тиждень тому до Служби безпеки України нами були передані копії донесень джерел Служби зовнішньої розвідки РФ у ЗС України. Судячи з характеру повідомлень, джерела мають прямий доступ до матеріалів ГШ України і беруть участь у безпосередньому плануванні операцій української армії. Крім того, деякі деталі свідчили про те, що втрата українськими ЗС стратегічно важливого транспортного вузла н.п Дебальцеве було результатом змови вищого Командування ЗСУ та керівництва ЗС РФ.

Не маючи доступу до секретної інформації ЗСУ і природно, можливості точно і достовірно ідентифікувати агентів СВР РФ ми порахували, що СБ України впорається з цим питанням краще нас.

Все що сталося потім не може бути розцінено нами інакше, як спробою Президента України Порошенко вивести з-під удару, очевидно, дуже близьких йому людей у ГШ ЗС України, не допустивши проведення контразвідувальної операції з виявлення та ізоляції ворожої агентури”.

Пан Порошенко, ви запізнилися. Всі документи з цього питання передані особистим предствітелем пана Наливайченка уряду США. І судячи з реакції вони отримали належну оцінку. Відставка, смерть, нещасний випадок з паном Наливайченко вже нічого не змінять у вашій власній долі”, — пише Ярчук.

1 200 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям