RSS

Посіпака бобрицького Короля відповість за лжесвідчення

июля 20, 2015

На фото Вікторія Жданюк, що дала брехливі свідчення під присягою у суді

На фото Вікторія Жданюк, що дала брехливі свідчення під присягою у суді

 

Редактор інтернет-видання sprotiv.org Вадим Гладчук подав заяву про злочин Вікторії Жданюк, одіозної посіпаки сільського голови с. Бобриці Києво-Святошинського району Київської області Олександра Короля, яка звела наклеп на Гладчука, щоб відволікти увагу суспільства від викриття активістом корупції та криміналу в органах місцевого самоврядування, повідомляє «Сорока».

Вадим Гладчук звинувачує Жданюк Вікторію Костянтинівну в тому, що вона, 24.06.2015 р. виступаючи як потерпіла при розгляді Києво-Святошинським районним судом Київської області (суддя Гришко О. М.) справи про адміністративне правопорушення №369/4681/15-п, а також 30.06.2015 р., виступаючи як свідок при розгляді Києво-Святошинським районним судом Київської області (суддя Ковальчук О. М.) адміністративного позову Гладчука до дільничного Мельника (справа №369/4584/15-а), будучи попереджена про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиві показання і приведена до присяги свідка, дала завідомо неправдиві показання про те, що 9 квітня 2015 року вона не тримала палку в руках, проходячи біля будинку, коли її нібито покусали собаки, і про те, що вона не отримувала грошові кошти в сумі 2000 грн до 20 квітня 2015 року.

В результаті недбалості сільського голови Короля по селу бігають багато злих бездомних собак, бо між земельним деребаном, нелегальною порубкою лісу і розкраданням піска у сільського голови руки не доходять вирішити проблему безпритульних тварин – каже Вадим Гладчук. До того ж сусіди Жданюк кажуть, що вона патологічно ненавидить собак, ходить з палкою та б’є дворняг, чим дратує тварин та провокує їх на агресивну поведінку.

12 квітня пані Жданюк заявила, що за три дні до того її покусали собаки на вулиці. Крім того, вона почала брехати сусідам Гладчука, ніби це були не бездомні собаки, а собаки Гладчука біля його подвір’я. Жданюк обіцяла помститися, користуючись зв’язками з сільським головою і в міліції. Користуючись стурбованістю матері громадського діяча, спритна жіночка виманила шахрайським шляхом «на лікування» 22 тис грн.

Коли шахрайка змушена була прийти до суду, виявилося, що всі її покази є цинічними побрехеньками. Камера відеоспостереження, направлена прямо на назване нею місце події, не зафіксувала нічого подібного до брехливих свідчень Жданюк. «Свідком» по справі виступив особисто сільський голова Король, однак в суді виявилося, що він не був очевидцем і «свідчить» про те, що почув від Жданюк.

Такими самими «свідками» сільський голова примусив виступити підлеглих з сільради, в тому числі корумповану дружину свого брата, яка працює секретарем сільради. Жданюк так старалася оббрехати Гладчука, що постійно суперечила сама собі й зрештою «насвідчила» собі кримінальну статтю за завідомо неправдиві показання, що кваліфікується за ст. 384 ч. 1 Кримінального кодексу України.

1 432 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям