RSS

Кандидат у Київраду від Блока Порошенка Олег Костюшко роздає виборцям по 500 грн. Фото. Відео

октября 18, 2015

Kostushko-pidkup1

 

Кандидат у депутати Київської міської ради по 103 виборчому округу від партії “Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олег Костюшко роздав матеріальну допомогу виборцям Солом’янського району Києва.

Про це йдеться у заяві Громадянської мережі ОПОРА, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Наголошується, що на електронну пошту спостерігача ОПОРИ надійшла інформація про те, що Костюшко, який є чинним депутатом Київської міськради, у своїй приймальні роздає по 500 гривень громадянам в якості матеріальної допомоги.

Прибувши в громадську приймальню Костюшка, активісти ОПОРИ виявили значну кількість виборців і білі конверти на столі.

Спостерігачі викликали міліцію.

Міліціонери Авакова та слідчо-оперативна група, які прибули на місце, взяли пояснення у громадян, проте конверти з грошима так і не вилучили та підкупу виборців не перешкоджали, оскільки, за їхніми словами, не мають таких повноважень.

Сам же Костюшко на зауваження спостерігачів ОПОРИ, що він є кандидатом у депутати і суб’єктом виборчого процесу, заявив про те, що нічого протизаконного він не здійснює, адже роздає матеріальну допомогу громадянам як діючий депутат Київської міськради.

Спостерігачі написали відповідну заяву правоохоронцям і зараз матеріали і обставини події мають бути внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

978 переглядів

БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям