RSS

Крим продали Турчинов і Яценюк, — Олесь Доній

ноября 28, 2015

Yacenuk-zradnik1

 

Екс-народний депутат України Олесь Доній заявив, що Крим міг відійти Росії в результаті змови, повідомляє sprotiv.org.

«Я був останнім з українських депутатів в Севастополі. 9 березня був мітинг. Мітинг закінчився побиттям. Потім я приїхав на материк. Ще з неокупованого Криму. З трибуни Верховної Ради запропонував 17 пунктів, щоб не допустити військового протистояння. Я запропонував варіанти, які не були зроблені ні в.о. президентом Турчиновим, ні прем’єром Яценюком», — сказав він в ефірі «Шустер live».

а його словами, він пропонував надрукувати листівки, газети, але РНБО і уряд цього не зробили, тому він «зі своєю командою надрукував 150 тисяч».

«У Євпаторії мер три дні піднімав український прапор. Я говорив: обдзвоніть всіх керівників, дайте їм гарантії безпеки і нехай саботують проведення референдуму», — стверджує Доній.

«Чи не компетентність. Або страх. Або домовленість. Продали за мільярди, або щоб їх не скидали. Ця бездіяльність перейшла в корупційні схеми», — підкреслив екс-нардеп.

У свою чергу, ведучий ток-шоу звернув увагу, що 100% аудиторії, яка голосувала під час виступу екс-нардепа, показали довіру до слів Донія.

1 494 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям