RSS

Таємний лист Міноборони Порошенку про намір знищити добровольців на Донбасі. Документ

декабря 17, 2015

znish-patriotiv1

 

«Правий сектор» на своєму сайті опублікував таємний лист Міноборони Порошенку про намір зачистити добровольців на Донбасі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Замість повноцінного наступу на позиції російських окупантів Міністерство оборони України запропонувало президенту України Петру Порошенку застосовувати атаки добровольчих батальйонів, зокрема ДУК ПС.

У МОУ сподіваються таким чином не лише завдати клопоту сепаратистам, а й дискредитувати добровольчий рух. У «Правому секторі» обурені такими намірами влади і звинувачують її у геноциді патріотів.

У Міноборони переконані, що «Правий сектор» негативно впливає на безпекову ситуацію в державі. Опублікований лист прокоментував командир ДУК Андрій Стемпіцький.

«Режим Порошенко-Яценюка-Авакова бажає знищити нас руками СБУ та Міністерства оборони. 10 грудня співробітниками СБУ був вбитий наш брат Олег Мужчиль «Лісник». З метою приховування свого злочину СБУ у ЗМІ розповсюдило інформацію про те, що «Лісник» був російським диверсантом, ватником. Для масового знищення наших братів, міністерством оборони розроблений план щодо відправки добровольчих батальйонів на Схід України з метою їх повного знищення російсько-террористичними військами т.з. ДНР і ЛНР», — йдеться у повідомленні.

znish-patriotiv2

За словами Стемпіцького, документ передали «патріоти з рядів МО».

Пізніше у фейсбуці Андрій Стемпіцький написав, що сайт НВП ПС був взломаний. Відповідно таємний лист Міноборони Порошенку про намір знищити добровольців на Донбасі виявився фейком.

znish-patriotiv3-500x347

2 746 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям