RSS

Британське видання Daily Beast показало снайперів, які розстрілювали #Майдан. 5 фото

января 7, 2016

Vbivci-Evromaidan1-500x312

Допоки українська влада «шукає» винних у розстрілах активістів Революції Гідності, британське видання Daily Beast представило низку фотографій снайперів, які могли розстрілювати активістів Майдану у лютому 2013 року.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Vbivci-Evromaidan2-500x333

Як відомо, саме 20 лютого 2014 року було вбито 53 активісти. Усі вони загинули від куль снайперів, котрі поцілили в район шиї або голови. Рани від куль засвідчили, що майданівців розстрілювали добре підготовлені, професійні снайпери.

Автор Джеймі Детмер у статті «Фотографії викривають підготовлених у Росії вбивць в Києві» стверджує, що всі фотографії були зроблені саме 20 лютого у внутрішньому дворі однієї із силових структур, яка займає семиповерхову будівлю та розташована за три вулиці від Майдану Незалежності.

 

Vbivci-Evromaidan3-500x333

На фото видно, як силовики «Альфи» та інших спецслужб, підконтрольних Януковичу та Росії, готуються до розстрілів. Вони почепили жовті стрічки на нарукавники, щоб ідентифікувати себе з-поміж інших силовиків. Також їхні обличчя добре видно, бо вони ще не закриті шоломами. Автор пише, що саме ці люди розстрілювали активістів.

Vbivci-Evromaidan5-500x333

 

Vbivci-Evromaidan4-500x333

1 678 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям