RSS

Генерала Литвина, який «здав» Іловайськ, #Порошенко призначить по-новому на командний пост в армії

января 9, 2016

Litvin-Petro2-500x375

 

Про це пише волонтер Роман Доник на своїй сторінці в Facebook, Петро Литвин — це рідний брат колишнього спікера Верховної Ради Володимира Литвина та голови прикордонної служби України Миколи Литвина, повідомляє Національне бюро розслідувань України

«Це одіозний генерал-лейтенант Петро Литвин. Рідненький брат Ливтина екс-спікера ВР та голови прикордонної служби України. Той самий неубиваємий, якого не могли, і, як виявилося, не можуть ні звільнити, ні відірвати від посад і годівниць. Той самий командувач сектору Д, який втік разом з начальником штабу сектору під час Іловайських боїв. А після Іловайська пішов у тінь і більше року в тіні відсиджувався. У нашого народу, пам’ять-то дівоча. Півтора роки минуло й забули. Те що даний суб’єкт пройшов ВАК, це 90% що призначення відбудеться», — повідомляє Роман Доник.

На посаду ж командувача сухопутними військами, замість Пушнякова, призначений генерал-лейтенант Колесник. Попередня посада — заступник начальника Генерального Штабу.

«За об’єктивними відгуками знаючих людей, у даного призначення є два плюси. Точніше в Колісника. Він у міру можливості реформатор і намагається на кожній посаді що щось поліпшити. На відміну від цілого виводка ще радянських генералів, які займають позицію — як би поменше зробити, щоб не чіпали. Другий плюс, з військової точки зору, що він пройшов практично всі посади. Тобто має те, чого зараз дуже не вистачає нашим новим, бойовим генералам які отримали звання у цій війні. Досвід управління і розуміння механіки», — уточнив Доник.

За данними Національного бюро розслідувань України Володимир Литвин володіє часткою акцій фірми Рошен, а відтак є бізнес-партнером Петра Порошенка.

3 370 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям