RSS

Звільнений за корупцію Кривопішин став радником #Кличко

февраля 2, 2016

Klichko-Kernes2-500x281

 

У мережі обговорюють чергове резонансне призначення в київську мерію. Виявилося, що новим радником глави столичної мерії став корупціонер Олексій Кривопішин, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

На це звернув увагу заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян.

«01.02.2016 Кривопішин став радником Кличка.Всіх вітаю і всім щиро вдячний! Реформи по-українськи», — пише він на своїй сторінці в Facebook.

Чиновник уточнює, що проти Кривопішина зібрали стільки доказів і передали їх до Служби безпеки, що можна відкривати кримінальну справу. Про успішність таких судів над чиновниками, які зловживають владою постійно наполягають європейські та американські політики.

«Чому Кривопішин-гейт, а не Кличко-гейт? Він умудряється за останній тиждень і Кернеса покатати, і встиг забудову біля Софії відновити в правах», — написав користувач під постом Омеляна.

Нагадаємо, що Олексій Кривопішин очолював Південно-Західну залізницю протягом 13 років з 2002 року. Журналісти розслідували корупцію у відомстві, відповідальному за залізницю, і з’ясували, що він побудував за гроші із держбюджету приватний спортивно-розважальний комплекс Olimpic village на території, яка призначалася для відпочинку працівників залізничної галузі.

894 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям