RSS

Підлеглий Матіоса — Костянтин Кулик замішаний у кількох корупційних скандалах. Подробиці

февраля 5, 2016

Kulik Konstyantyn1

 

Наприкінці грудня в Антикорупційній прокуратурі повідомили, що розпочали кримінальне провадження за фактами, які можуть вказувати, на можливе незаконне збагачення прокурора сил АТО Костянтина Кулика. Згодом це провадження було передане в Національне антикорупційне бюро.

Костянтин Кулик – безпосередній підлеглий Головного військового прокурор Анатолій Матіос – замішаний одразу у кількох скандалах, пише Національне бюро розслідувань України.

Зокрема, журналісти порталу «Наші гроші» повідомляли, що Ірина Німець, цивільна дружина скандального військового прокурора, в 2014 році придбала автомобіль Toyota Land Cruiser 200 вартістю 1,21 млн грн, в той час як її дохід був лише 1 тис. 687 грн за рік.

Також відомо, що Костянтин Кулик оскаржує у суді результати конкурсу в Антикорупційну прокуратуру, щоб скасувати їх, і, як наслідок, заблокувати роботу цього органу.

«А не працює Антикорупційна прокуратура – не зможе працювати і Антикорупційне бюро, і Матіос та його колеги знову зможуть одноосібно доїти угодовану корову «боротьби з корупцією», – зазначає НБРУ.

891 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям