RSS

#Аваков приховує свою бізнес-імперію. Розслідування. Відео

марта 11, 2016

avakov-poroshenko-kaznokrad1

 

Харківська бізнес-імперія міністра внутрішніх справ Арсена Авакова за часів Віктора Януковича суттєво схудла. Нині, після зміни влади і приходу Авакова на високу посаду, вона знову почала набирати вагу.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Родичі і партнери міністра повертають свої активи. Аби роздивитися один з них, «Слідство.Інфо» провело розслідування у Харкові.

Перший бізнес, який свого часу зробив Авакова одним з найбагатших українців, перші політичні кроки і перші кримінальні переслідування. Для головного правоохоронця країни Арсена Авакова все це відбувалося у другій столиці України.

Судячи з офіційних джерел і матеріалів журналістів, бізнес міністра, яким нині керує його родина і близькі партнери, переживає другу молодість. І це не тільки найвідоміші аваківські активи в газодобувній сфері, а ще й земля.

Власниками рекреаційної ділянки колишнього дитячого оздоровчого комплексу неподалік від Харкова, що у Дергачівському районі, є структури, наближені до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Мова йде про понад 18 гектарів лісу.

У вересні 2015-го власником і землі, і всіх корпусів дитячого закладу стала фірма «Лісова галявина». Її основний бенефіціар, вірогідно, найближча для Авакова людина – дружина Інна.

Відомо, що Авакова Інна Дмитрівна, дружина міністра внутрішніх справ. Після старту активної політичної кар’єри чоловіка Інна Авакова перебрала на себе роль керуючої бізнесом родини.

1 121 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям