RSS

Маккейн заявив про прихід «кривавої весни» в Україну

марта 15, 2016

Makkein-Dzhon-Maidan1-500x341

 

Сенатор Джон Маккейн прогнозує, що Росія після виведення військ з Сирії зверне свою увагу на Україну, куди знову прийде «кривава весна».

Про це повідомляє sprotiv.org.

Маккейн впевнений, що російські бомбардування в Сирії знищили достатню кількість опозиції, щоб забезпечити збереження режиму Башара Асада.

Сенатор звинуватив Білий дім у бездіяльності протягом чотирьох років, а потім байдужому спостереженні за початком російської операції під виправданнями, що РФ «опиниться в трясовині». Таку заяву глави комітету Сенату з питань збройних сил опублікувала його прес-служба.

«Адміністрація втішала себе мантрою, що „військового рішення немає“, замість того, щоб поглянути на реальність, що існує чіткий військовий вимір будь-якого політичного рішення в Сирії», — заявляє Маккейн, і саме це, за його словами, продемонструвала Росія та її союзники. Вони змінили військові факти на місця, створивши більш сприятливі для власних інтересів умови для політичного врегулювання.

«Ймовірним результатом цього стане подальше тління конфлікту, ІДІЛ буде і далі рости, біженці продовжать прибувати. І якщо Росія поверне свій ресурс і увагу на будь-яке інше місце, я боюся, що кривава весна знову наблизиться до України», — вважає сенатор.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін наказав почати виведення основних військових сил РФ із Сирії з 15 березня 2016 року.

1 047 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям