RSS

Суд за клопотанням прокуратури відпустив найманця-угорця, який воював за терористів з #ДНР. Подробиці

апреля 6, 2016

dnr-avtomat1-500x335

 

Найманець здався правоохоронцям у лютому після більш ніж року війни проти України на боці путінських бойовиків, повідомляє Національне бюро розмлідувань України.

Суд у Бахмуті звільнив від кримінальної відповідальності 52-річного громадянина Угорщини, який воював за «ДНР» і здався Україні.

В листопаді 2014 року угорець незаконно перетнув кордон і приїхав у «ДНР», де вступив до лав незаконних збройних формувань.

Чоловік був водієм-гранатометником “відділення зв’язку №1 мотострілецького батальйону 5-ї окремої мотострілкової бригади №1 армійського корпусу так званого «Міністерства оборони ДНР», повідомляє прокуратура Донецької області.

Під час проходження служби чергував зі зброєю в місці розташування мотострілецького батальйону. За виконання своїх обов’язків отримував щомісячну винагороду в розмірі 15 тисяч рублів.

У лютому угорець приїхав у Бахмут Донецької області, де здався правоохоронцям.

Його дії було кваліфіковано за ч. 2 ст. 260 КК (участь у непередбачених законом воєнізованих або збройних формуваннях).

«З огляду на той факт, що чоловік здався правоохоронцям і зізнався в скоєнні правопорушень, за клопотанням Артемівської місцевої прокуратури, постановою суду його звільнено від кримінальної відповідальності», — йдеться в повідомленні.

659 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям