RSS

Новий податок від #Порошенко: українцям за все доведеться платити двічі

апреля 11, 2016

 

Poroshenko-podatki1До Верховної Ради України подано законопроект, за яким кожен громадянин країни буде зобов’язаний повідомляти податковій про свої витрати.

Дану законодавчу ініціативу ініціативу вже підтримав диктатор Петро Порошенко, повідомляє sprotiv.org.

Законопроект №3661 «Про нульовий декларації» оприлюднено на сайті Верховної Ради. Закон, у разі прийняття, зобов’яже кожного повнолітнього українця пред’явити фіскальної службі не тільки свої доходи за рік, але і витрати.

Так, в разі, якщо людина витратить більше, ніж заробила, її змусять платити податок — 21% від суми перевищення, і ще 22%, як Єдиний страховий внесок.

На думку експертів, таке нововведення може вдарити по неофіційно працевлаштованим українцям, які виживають завдяки підробіткам. Під податковий прес можуть потрапити і тимчасово безробітні студенти, які живуть за рахунок родичів.

Повідомляється, що авторами даного законопроекту стали депутати Юрій Луценко і Олександр Кірш.

У той же час депутати так і не ввели скандально-відомий «Податок на розкіш». В КМУ неодноразово надходили пропозиції прийняти закон про оподаткування приватних літаків і дорогих машин. Чиновники відмовляються йти на такий крок, пояснюючи це тим, що важко прорахувати оподатковувану базу.

1 991 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям