RSS

Ахєрєть! Поліцай у Києві вивісив шеврон третьої бригади армії ДНР на авто. Відео

апреля 25, 2016

police-separ1

 

Біля Дарницького районного управління (Київ) національної поліції блогер Сергій Новіков виявив автомобіль з вивішеним в ньому шевроном колишнього спецпідрозділу МВС “Беркут”, триколором та підписом “Русские своих не бросают”.

Відповідне відео Новіков опублікував на Youtube, повідомляє sprotiv.org.

Коли молодий офіцер поліції підійшов зняти скандальний шеврон, він дбайливо поклав його в нагрудну кишеню.

Спроби автора відео з’ясувати у офіцерів РВВС, чому вони так толерантно ставляться до сепаратистських символів своїх підлеглих, ті уникали відповіді, а потім стали вимагати від учасника припинити зйомку або ж “не провокувати людей, а потім вже давайте будемо розбиратися з “символами сепарів” .

При цьому поліцейські Авакова, які стовпилися у дворі РВВС висловлювали невдоволення тим, що їх знімають і запитують про їх товаришів по службі-сепаратистів.

Пізніше стало відомо, що поліцай Авакова їздить з шевроном терористів з так званої третьої бригади армії ДНР (російська в/ч 08803). Була сформованаросійськими інструкторами у листопаді 2014 року, після того, як ФСБ відсторонило Ігоря Безлер від командування військами і контролю Горлівки. Основа підрозділу — люди Безлера, до складу увійшли «добровольці» з Криму, бойовики, які втекли з Маріуполя і осетини.

Командир незаконного збройного формування, який зараз керуємо бандитами — Максим Королюк (позивний Беркут). Це колишній зам командира по роботі з особовим складом, командир Макіївського гарнізону 3-й омсбр БЕРКУТ.

З боку Російської Федерації 3 омсбр командувачем призначений Соколов Ігор Бориславович, генерал-майор збройних сил РФ. Позивний «Брест».

908 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям