RSS

Диктатор #Порошенко за два роки не звільнив членів #ЦВК часів Януковича, що фальшували вибори

апреля 30, 2016

poroshenko-ohendovskyi1

 

Депутат «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм обурився, що зараз 12 з 15 членів Центральної виборчої комісії працюють досі в той час, коли отримали свої посади незаконно.

Про це повідомляє sprotiv.org.

«Їх повноваження закінчилися два (!) роки тому, 1 червня 2014 року. Більшість з них отримали свої посади ще за часів президентства Віктора Януковича і гегемонії Партії регіонів», — повідомляє народний депутат на своїй сторінці в Facebook.

Народний депутат повідомляє, що ситуацію не виправив нинішній президент Петро Порошенко. Цього не сталося навіть після Євромайдану. У той же час, голову комісії Михайла Охендовського нагородили орденом Ярослава Мудрого V ступеня, що ще більше загострює ситуацію.

Політики почали вимагати виконання рішення Вищого адміністративного суду, який ще в листопаді минулого року визнав протиправною бездіяльність президента щодо невнесення кандидатур до складу ЦВК. Незважаючи на весь негатив, в цій справі є позитивний момент, на думку політика, який полягає в тому, що «Опозиційний блок» відкликав свої кандидатури на посади в Центральній виборчій комісії і вніс тільки кандидатуру Михайла Охендовського.

За минулий рік Михайло Охендовський задекларував 311 тисяч гривень та отримав медальку від диктатора Порошенка.

958 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям