RSS

НАБУ погрожувало зброєю адвокату Ігорю Черезову. Подробиці

июля 9, 2016

Cherezov-pogrozi-NABU1

 

Адвокат Ігор Черезов заявляє, що представники НАБУ застосувавали фізичну силу, погрожували зброєю і перешкоджали його професійній діяльності

Про це повідомляє sprotiv.org з посиланням на «фейсбук» адвоката.

Адвокат заявляє, що «НАБУ в черговий раз перешкоджало йому в здійсненні професійної діяльності, погрожуючи зброєю». Представники органу не допускали Черезова для участі в обшуку в офісному приміщенні, де, за інформацією бюро, знаходиться також кабінет екс-депутата Миколи Мартиненка.

«Однак, формально цей обшук Миколи Мартиненка не торкався. Постанова була виписана на обшук за адресою, де знаходиться цілий ряд підприємств (заступник керівника одного з них є моїм клієнтом). А підстава для обшуку взагалі абсурдна — нібито „проведення зустрічей“ (!) за цією адресою. Так НАБУ далеко піде — на черзі ресторани, кафе, бари, генделики», — написав Черезов.

Адвокат припустив, що «шукали що-небудь проти Мартиненка».

«Коли я прибув на місце обшуку, НАБУ вже влаштувало там класичні „маски-шоу“. І в грубій формі відмовилися мене пропускати, хоча у мене були для цього всі повноваження як адвоката. Я зміг потрапити туди тільки за допомогою телебачення, яке приїхало брати у мене коментарі по побиттю інших адвокатів. Сподіваюся, на місці обшуку нічого не підкинули — від НАБУ вже всього можна очікувати», — заявив адвокат.

631 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям