RSS

Генпрокурор Луценко заявив про причетність рейдера Пашинського до зброї, з якої вбивали протестувальників Майдану

июля 24, 2016

Pashinskyi-Sergyi8-470x500

 

Генпрокурор Луценко заявив, що людина, яка була разом з лідерами опозиції на Майдані, вивезла з Києва «Чорну сотню» та знищила її зброю, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Чорну сотню», яка розстрілювала учасників Євромайдану, вивезла з Києва людина, яка сама була його учасником та знищила зброю, з якої вбивали людей.

Про це в ефірі «112 Україна» заявив генеральний прокурор Юрій Луценко.

«З допомогою контррозвідки Міноборони ми знайшли зброю „Чорної сотні“, в т.ч. снайперську гвинтівку, яку бачила вся країна на страшних кадрах стрілянини з-під Жовтневого палацу. Ми знайшли її разом з великою кількістю автоматів – вони були розрізані і втоплені одною групою, керівник якої вже проходить по слідству», – зазначив Луценко.

Слова генпрокурора про снайперську гвинтівку, «яку бачила вся країна», дають можливість припустити, що Луценко говорить про народного депутата від «Народного фронту» Сергія Пашинського, адже саме він фігурує на відео з снайперською гвинтівкою невідомого походження на Майдані – нічого не пояснюючи майданівцям, які затримали автомобіль зі зброєю, він і його помічники просто вивозять зброю і водія авто з Києва.

На користь цієї версії говорять й інші слова генпрокурора, які вказують на близькість підозрюваного до лідерів тогочасної опозиції: «На жаль, це особа, яка, за нашою версією, по вказівці Захарченка, вивезла „Чорну сотню“ з Києва, знищила їхню зброю і втопила її. Хоча сам  він був разом з нами на Майдані».

1 403 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям