RSS

Генпрокурор #Луценко набрехав про затримання Каськіва. Фотофакт

августа 25, 2016

Kaskiv-Vlad4

 

Екс-керівник Держагентства з питань залучення інвестиції часів Януковича Владислав Каськів заявив, що його не затримували і не заарештовували.

Про це він написав у блозі «Української правди», повідомляє sprotiv.org.

«Вже декілька днів спостерігаю за спробами різних офіційних осіб пояснити ляп з повідомленням про мій арешт в Панамі. Не затягуючи інтригу, повідомляю: нічого з того, що було сказано офіційними особами України, не відповідає дійсності: мене ніде не затримували і, тим більше, ніколи не арештовували ні в Панамі, ні будь-де ще», — зазначив Каськів.

Він додав, що на нього також немає картки «Інтерполу».

Каськів також опублікував фото, на якому він стоїть поруч з поліцейським і зі свіжим, за його словами, номером панамської газети.

Крім того, він опублікував документ, суть якого, за словами Каськіва, полягає в тому, що «панамська міграційна служба запросила мене на співбесіду для з’ясування міграційного статусу при перетині кордону з Коста-Рікою, куди я планував поїхати з друзями і сім’єю».

Як відомо, 18 серпня 2016 року Генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання на території Республіки Панама Каськіва за розкрадання та інші службові злочини. Заступник генпрокурора Євген Єнін заявив, що Каськів був затриманий в Панамі при спробі в’їхати на територію Коста-Ріки.
Генпрокуратура передала МЗС для направлення до Панами клопотання щодо екстрадиції Каськіва.

25 березня глава МВС Арсен Аваков заявив, що Каськів оголошений в розшук.

У 2012 році Каськів підписав угоду на 1 млрд доларів з іспанською кампанією Gas Natural щодо інвестицій в LNG-термінал в Україні. Пізніше іспанська сторона заявила, що не знає людину, яка від їхнього імені підписала контракт. З’ясувалося, що цю людину звуть Хорді Сарда Бонвехі і він є лижним інструктором.

939 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям