RSS

Вчені довели, що #Ленін був мутантом

сентября 2, 2016

Lenin1

 

Вождь комуністичних катів хворів на рідкісне генетичне захворювання, через якого настала рання смерть, повідомляє sprotiv.org.

Нейрологи доводять, що Ленін хворів на рідкісне генетичне захворювання, яке спричинило його ранню смерть. Революціонер помер в 53-річному віці, а перед смертю він знаходився в паралізованому стані протягом декількох місяців.

Філіп Маковіак, Гаррі Фінтерс і Лев Лур’є, нейрологи з університету в Каліфорнії, вирішили, що у відомого політика відбувалися мутації організму, внаслідок чого почався параліч, а в підсумку — смерть.

В ході досліджень увагу фахівців привернув той факт, що у Леніна були обвапнені судини головного мозку. Рідкісне генетичне захворювання називається скам’яніння судин головного мозку і організму в цілому, яке ставало з віком все гірше і гірше.

Коли робили розтин померлого Леніна, то виявили судини, по яких можна було стукати пінцетом і чути дзвін від них. При цьому свого часу про цей факт довго замовчували. В цілому рідкісне генетичне захворювання призводило до мутації не тільки всього організму, але і головного мозку зокрема.

Дослідники вважають, що рідкісна генетична хвороба перейшла до вождя від батька, який теж помер в 54 роки.

656 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям