RSS

У «Самопомочі» заявляють, що законопроект Гройсмана про спецконфіскацію потребує доопрацювання

сентября 21, 2016

moe1

 

Проект закону про спеціальну конфіскацію потребує доопрацювання низки моментів, вважає нардеп Тетяна Острікова. Про це вона сказала у своєму виступі на телеканалі «112 Україна», повідомляє sprotiv.org.

«Я думаю, що всі народні депутати зацікавлені в його прийнятті. Позиція нашої фракція полягає в тому, щоб у законі були прописані запобіжники для захисту права приватної власності та захисту сумлінних власників», — сказала Острікова.

Вона пояснила, чого саме, на думку членів «Самопомочі», не вистачає в документі.

«Наша фракція очікує побачити в цьому законопроекті кілька запобіжників для сумлінних власників від недобросовісних на сьогоднішній день правоохоронців. Перше, це щоб у законі було чітко встановлено коло осіб, до яких може бути застосована спецконфіскація, щодо яких є докази корупції. Ми припускаємо, що буде обмежене коло посадових осіб, правоохоронців, які можуть ініціювати такі позови, щоб виключити можливість зловживання», — зазначила нардеп.

«Ми вважаємо, що на рівні закону необхідно прописати чіткий перелік доказів, якими повинно обгрунтовуватися позов за спецконфіскацією», — додала вона.

Кабінет міністрів Гройсмана на засіданні 14 вересня 2016 року схвалив черговий тоталітарний законопроект про спецконфіскацію і направив його до парламенту.

448 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям