RSS

Нардеп з партії Яценюка-Авакова погрожував журналісту Михайлу Ткачу через пост про «подаровані» машини

сентября 28, 2016

Polyakov-Maxim1

 

Нардеп від «Народного фронту» Максим Поляков погрожував написанням заяви про злочин журналісту Михайлу Ткачу, який звернув увагу, що Поляков «подарував» Уманському відділу поліції два автомобілі «Рено», хоча, згідно із декларацією, живе лише на зарплату.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Ткач і оприлюдним скріншоти поста Полякова, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Поста Полякова з погрозами у Facebook вже немає.

«Після мого вчорашнього посту на фейсбуці народний депутат Максим Поляков від НФ погрожує написати заяву про злочин», — написав Ткач.

«Прошу негайно спростувати поширення неправдивої інформації! В іншому випадку готую заяву про злочин…», — йдеться у зверненні Полякова до Ткача.

«Громадянин Михайло Ткач, який називає себе „журналістом“, розповсюджує явно замовну та брехливу інформацію. Ви, шановний, займаєтесь аналізом заробітної плати державного службовця, не оцінюючи декларацію в цілому і не за один рік… — це перше! Друге — прочитайте український тлумачний словник і знайдіть! для себе різницю між словами „вручив“(будучи запрошеним на офіційний захід) і „подарував“!», — написав Поляков.

Зазначимо, що у повідомленні Полякова раніше було вказано: «Піклуючись про безпеку уманчан, до Дня міста подарував патрульним поліцейським транспортний засіб, який дасть змогу їм ефективніше виконувати свої обов’язки».

645 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям