RSS

У Тернополі священики УАПЦ розважалися в нічному клубі з дівчатами та затіяли масову бійку. Відео

октября 17, 2016

arhiepiskop-Mstislav1

 

УАПЦ на своєму соборі має вирішити, що робити з архієпископом Мстиславом. До програми ТСН потрапило відео з нічного клубу в Тернополі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

На ньому – розважається і танцює з дівчатами один із найвпливовіших ієрархів Української автокефальної православної церкви архієпископ Мстислав. Він там був не один, а в компанії священиків. Владика прийшов у компанії з настоятелем церкви Різдва Христового у Тернополі отцем Ігорем Семирозумом, скарбником цієї церкви протоєреєм Володимиром Герасимчуком та іподияконом Віталієм Окунським.

Чи то алкоголь, чи то щось інше, але Владика не соромиться і на людях дає волю рукам і тілу. Гарячі дівчата просто зводять церковника з розуму. Далі найцікавіше – поки Владика запалює з дівчатами, його підлеглі починають бійку. Спочатку скарбник церкви в чорній куртці завдає удару відвідувачу, опісля долучається іподиякон Віталій Окунський і дає ляпаса. Клірика ледь стримують. Потім уже й сам Владика прикладається кулаком. Далі починається боротьба і боксерські удари іподиякона на заздрість усім промоутерам. Мстислав намагається заспокоїти своїх підлеглих. Проводить роз’яснювальну роботу.

У коментарі архієпископ Мстислав заперечив і бійку, і нічні розваги. Проте факт підтвердила поліція. Журналіст також звернулася до предстоятеля Української автокефальної православної церкви Макарія, аби той прокоментував нічне життя одного з ієрархів своєї церкви. Макарій відмовився у присутності камери переглядами скандальне відео. Проте стало відомо, що цей скандал будуть обговорювати на соборі УАПЦ у вівторок, 18 жовтня. Там і мають вирішити долю архієпископа Мстислава.

Варто додати, що Українська автокефальна церква торік зірвала можливе об’єднання з УПЦ Київського патріархату, до якого так довго йдуть. Як підозрюють – на догоду Москві та її патріархату в Україні.

800 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям