RSS

Екс-генпрокурор Ярема не розуміє, чому #Янукович допитується як свідок

ноября 26, 2016

PoroshenkoYanuk1-300x225

Колишній Генеральний прокурор України Віталій Ярема не розуміє, чому екс-президента Віктора Януковича допитуватимуть як свідка, адже йому було повідомлено про підозру у вчиненні низки злочинів. Про це він сказав в ефірі “112 Україна”, повідомляє sprotiv.org.

«Відеоконференція, під час якої будуть здійснюватися слідчі дії, пов’язані з допитом Януковича, як свідка. Для мене це незрозуміле питання, тому що йому оголошена підозра, чому його будуть допитувати як свідка», — сказав він.

Також Ярема розповів, що йому зі своїх джерел відомо, що відеоконференцію спланували адвокати екс-беркутівців, а також захисники Януковича.

“На скільки мені відомо, знову ж таки, це моя інформація, слідчі і процесуальні керівники Генеральної прокуратури не дуже в захваті від проведення цієї слідчої дії. Тому буде дуже цікаво побачити, як буде проводити слідчий суддя цю відеоконференцію, і чи дадуть можливість слідчим поставити питання”, — зазначив колишній Генпрокурор.

Янукович утік із України в лютому 2014 року після масових розстрілів учасників протестів на Майдані Незалежності в Києві. Відтоді він переховується на території Росії, яка не відповідає на запити України про його видачу в рамках міжурядових домовленостей.

Столичний суд вирішив допитати по відеозв’язку Януковича 25 листопада 2016 року.

470 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям