RSS

Родичам не віддають тіла 6 вбитих поліцейських у Княжичах. Відео

декабря 5, 2016

 

Родичі правоохоронців, загиблих внаслідок перестрілки поліцейських у Княжичах, почали з’їжджатися від самого ранку до броварського моргу, щоб забрати тіла, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Першою приїхала мати оперативника київського главку Юліана Рудька. Морг ще не працював, тому вона почала стукати у зачинені двері моргу, щоб побути востаннє із загиблим 25-річним сином.

Згодом прибули й колеги загиблих копів, усі поспішали на 9-ту ранку.

Але з усіма документами хтось сильно забарився, а без них тіла віддавати рідним не можна.

Об 11 приїхала одна з чиновниць МВС, яка категорично незаконно відмовлялася називатися родичам та журналістам, почала запевняти, що скоро все привезуть.

За попередньою інформацією, прокуратура заборонила віддавати тіла загиблих поліцейських, бо не проведено всі необхідні експертизи.

У ніч на 4 грудня 2016 року в с. Княжичі Броварського району Київської області внаслідок перестрілки між співробітниками поліції загинули 6 правоохоронців.

За офіційною версією група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД очікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони (поліція охорони), який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників. Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці – сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення.

1 066 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям