RSS

#Тимошенко зберігає гроші своєї партії у банку «Велес», який #Гонтарева назвала «найбруднішим»

января 29, 2017

Timoshenko-bidna1-500x338

Найбільшу суму коштів політсила Юлії Тимошенко тримає в банку, який звинувачували у шахрайстві, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Батьківщина» тримає кошти партії у чотирьох українських банках. Проте найбільша сума фінансів політсили зберігається у банку, який звинувачували у шахрайстві. Про це повідомляється у дослідженні центру «Ейдос».

Найбільша сума коштів – 180 тис. грн. – лежить у банку «Велес», який належить екс-депутату від «Батьківщини» Костянтину Бондарєву. Цей банк перебував у стані ліквідації за шахрайські дії, але у листопаді суд відновив його діяльність. У своїх виступах голова НБУ Валерія Гонтарева назвала «Велес» «найбруднішим банком з відмивання коштів».

Зазначимо, що у Мегабанку Віктора Субботіна партія тримала лише 14 тис. 825 грн, а у державному Укргазбанку взагалі не залишалось коштів. На рахунках Фідобанку, який також перебуває у стані ліквідації, лежала 131 гривня.

Згідно зі звітом партії «Батьківщина» у 2016 році з понад 6 мільйонів доходів, які партія отримала у 2016 році, 5,78 млн грн було внесено на її рахунки як благодійні внески.

558 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям