RSS

Мати загиблого «кіборга» Андрія Терещенка пішла на контракт в армію. Відео

января 31, 2017

Tereshenko-Andryi-RIP1

 

У лавах Збройних більшає жінок. Вони йдуть на контрактну службу і нерідко опиняються безпосередньо на лінії зіткнення. Торік тільки у Черкасах до армії вступили 20 жінок.
Більшість із них – рідні вояків, повідомляє sprotiv.org.

Одна з таких жінок – Світлана Чорна. 48 річна жінка – мати загиблого «кіборга» Андрія Терещенка. Після втрати сина вирішила продовжити його справу. Півтора року працювала у військкоматі. А нині вирішила підписати контракт.

Світлана вирішила стати санінструктором. Після навчання обере для служби бойову частину. Черкаські волонтери і колеги з військкомату зробили подарунок – укомплектований рюкзак для військових санітарів.

Жінки дедалі частіше цікавляться службою в армії. Більшість із них – патріотки з родин військовослужбовців. Альона Каїрцева 2 роки волонтерила, поки її чоловік воював в АТО. Торік у серпні вона стала контрактницею. У правильності рішення не сумнівається.

Зазвичай, для жінок-військовослужбовців підбирають роботу з найменшим ризиком для життя. Проте, з бойовими частинами вони часто опиняються у найгарячіших точках.

За даними Міноборони, у Збройних силах нині служать щонайменше 15 тисяч жінок. Всі вони пройшли спеціальне навчання. Сотні з них взяли участь в АТО. Пліч-о-пліч з чоловіками жінки воюють за мир в Україні. І навіть у тилу неабияк допомагають воякам.

664 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям