RSS

На гачку у ФСБ? Матеріали кримінальних справ, у якій фігурує #Тимошенко, вивезли на окуповані Росією території

февраля 2, 2017

Putin-Timoshenko1

 

Напередодні окупації Криму колишній Генеральний прокурор України Віктор Пшонка наказав вивезти туди 400 томів кримінальної справи щодо вбивств Євгена Щербаня і Вадима Гетьмана, у якій фігурує Юлія Тимошенко.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав член парламентської фракції Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

“Шановні друзі, а ви помітили, що очільниця ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко не сказала жодного (!!!) слова про події останніх днів в Авдіївці?

Не засудила російських агресорів, які масовими обстрілами доводять ситуацію в Авдіївці до гуманітарної катастрофи. Не підтримала українських вояків в боях з московськими окупантами”, – написав парламентар.

Політик зазначив, що Юлія Тимошенко промовчала і полетіла на молитовний сніданок до США.

“Не боротися за майбутнє України, а молитися за велич Америки і служити Кремлю – в цьому вся її суть і все її нутро”, – наголосив Ігор Мосійчук.

“А ще вчора стало відомо, що близько 400 томів кримінальної справи, щодо вбивств Євгена Щербаня і Вадима Гетьмана, в якій фігурує Юлія Тимошенко, за вказівкою колишнього генпрокурора Пшонки, напередодні російської окупації Криму, були вивезені на півострів і зараз контролюються Кремлем”, – додав народний депутат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що дев’ять представників парламентської фракції партії “Батьківщина” та її лідер проігнорували голосування Верховної Ради за введення в Україні нового державного свята – Дня добровольця.

У грудні 2016 року стало відомо, що лідер парламентської фракції “Батьківщини” отримує основний прибуток від анонімного інвестування та офшорних проектів, зареєстрованих на тих самих номінальних осіб, що й російські тіньові компанії.

Також журналісти з’ясували, що у 2010—2013 роках заради отримання політичної протекції з боку президента Росії Володимира Путіна Юлія Тимошенко здійснила декілька геополітичних поступок проти інтересів України.

337 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям