RSS

Сусіди розповіли, як автор закону про наклеп Журавський водить за гроші додому моделей. Відео

октября 5, 2012

Журавський полюбляє розкішне життя, але, мабуть, соромиться, щоб про це дізналися журналісти.

Журналісти програми «Гроші» намагалися з’ясувати, чи є депутату Журавському чого боятися, коли він створював скандально відомий законопроект про наклеп. Від нововведення уже починали відхрещуватись навіть у секретаріаті президента. “Виходить, автору – пану Журавському більше за всіх потрібно? Можливо, автор поправок боїться що промінь публічності знайде його скелетів у шафі? ” – задаються питанням творці передачі та вирішують познайомитись з переляканим законотворцем.

У податковій декларації пан Журавський показав дві розкішні квартири — майже по двісті квадратних метрів кожна.

Перша – по вулиці Михайлівській. Поруч – Майдан Незалежності. Як зазначають журналісти, квадратні метри тут на вагу золота. Довкола цих апартаментів ходять скандальні чутки. Зокрема такі, що автор закону про наклеп постійно водить сюди модельок, а потім платить їм гроші, що й підтверджує сусід Журавського. Самого депутата вдома не було.

Друга квартира – у самому центрі Києва, на Печерську. Сусіди розповідають, саме тут на вулиці Панаса Мирного відпочиває король вечірок Віталій Журавський. Вахтерка каже, що відомого політика тут немає вже понад тиждень.

Дуже стурбовані долею одного з визначальних законотворців України «Гроші» наважуються подзвонити на особистий номер Журавського. Ніхто трубку не взяв.

Наостанок «Гроші» задають п’ять питань Журавському: «1.Правда, що у вас є будинок у Монте-Карло? 2. Правда, що у вас три елітні автівки? 3. Правда, що ви просите у держави про матеріальну допомогу? 4. Правда, що ваш син навчається у Франції ? 5. Правда, що ви лікувались від алкоголізму?»

«Сподіваємося, Журавському вистачить сміливості відповісти. Аби боронь боже не було наклепу», – резюмують «Гроші».

 

1 996 переглядів

БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям