RSS

Антона Яценка звинуватили у підкупі виборців за газ і 150 гривень

сентября 30, 2012

Кандидата в депутати Антона Яценка звинувачують у тому, що він підкупоує виборців у 200 окрузі.

Про це йдеться в заяві трьох кандидатів в депутати, які балотуються в тому ж окрузі.

«Протягом тривалого часу кандидат в депутати від партії регіонів Антон Яценко вдається як до опосередкованого, так і до прямого підкупу виборців», — наголошують Павло Костенко, Андрій Дикун, Богдан Хмельницький.

«Зокрема, на зустрічах з виборцями він неодноразово заявляв і заявляє нібито про розробку і реєстрацію ряду законопроектів, спрямованих на вирішення конкретних проблем Уманського регіону. Зрозуміло, що будучи народним депутатом, він тим самим ставить себе у кращі, нерівні умови, ніж інші кандидати», — йдеться в заяві.

Також скаржники називають ще одним підкупом виборців Яценком укладення угоди за результатом тендеру між головним управлінням будівництва Черкаської обладміністрації та приватним підприємством «Сфера-пласт» на проведення міжселищного газогону в кілька сіл Уманського району вартістю 10,2 млн гривень.

«На зустрічах з виборцями Яценко заявляє про те, що проводить газ в обмін на голоси виборців», — наголошують кандидати.

«Не зустрівши належного опору відповідних органів, громадськості, Яценко переходить до прямої скупки голосів виборців, укладаючи на зустрічах фальшиві угоди, взамін роздаючи бажаючим по 150 гривень готівкою»

При цьому люди мають надати номер паспорта та ідентифікаційного коду.

Кандидати-конкуренти Яценка просять окружну комісію та генпрокуратуру неупереджено і об’єктивно перевірити наведені дані та дати їм належну правову оцінку.

До виборчого округу №200 з центром в місті Умань Черкащини входять такі населені пункти: міста Умань, Христинівка, Монастирище та Монастирищенський, Уманський, Христинівський райони, частина Тальнівського району (виборчі дільниці № 710566, 710581). Загальна кількість виборців: 162076. Всього по округу балотується 15 кандидатів-мажоритарників.

2 283 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям