RSS

Двоюрідна сестра «комуніста-контрабандіста» Ігоря Калетника подала сфальшований диплом?! Фото

июня 25, 2010

Elmanova1Диплом претендентки на посаду члена Нацради з питань телерадіомовлення Оксани Єлманової відрізняється від зразка дипломів, які насправді були випущені в 1996 році.

Так її екземпляр, який вона отримала в 1996 році, чомусь надруковано на бланку радянського зразка. На ньому надруковано: Госзнак 1988.

Між тим у дипломі іншої людини, яка його отримала за тією ж спеціальністю того ж 1996 року, надруковано ПК «Україна» 1995 рік.

diplom-jurist1996-pidrobka Kaletnik

Диплом Калетнік

diplom-jurist1996

Зразок диплома 1996 року

У відповідь на свій запит комітет отримав архівну довідку з університету про те, що Єлманова (Калетник) Оксана Миколаївна серед студентів денної та заочної форм навчання юридичного факультету 1996 року випуску відсутня.

Єлманова надала іншу довідку за підписом проректора університету Бугрова В.А., якою засвідчено, що вона навчалася на юридичному факультеті з 1992 року по 1996 рік і отримала диплом юриста.

Згідно з документом, накази зарахування і відрахування по юридичному факультету за зазначений період вилучені Управлінням Держслужби боротьби з економічною злочинністю  ГУ МВС Києва «у зв’язку з розслідуванням кримінальної справи».

Єлманова спростовує всі припущення щодо сфальшованості своїх документів і наводить у приклад залікову книжку, яка свідчить про її навчання на юридичному факультеті, і довідку з Міносвіти, що підтверджує дійсність її дипломів.

У Єлманової, дівоче прізвище якої Калетнік, також є диплом психолога, який вона отримала в 1995 році.

diplom Kaletnik O

Як відомо, членом Нацради, згідно із законодавством, може бути призначена людина з  числа  кваліфікованих  фахівців у галузі журналістики, юриспруденції, телерадіомовлення, управління, представників науки, культури,  мистецтва,  які мають вищу освіту,  стаж роботи у сфері телерадіомовлення,  зокрема  наукової  або педагогічної,  не менше п’яти років,  володіють  державною  мовою,  проживають  в  Україні протягом останніх десяти років та на момент призначення не досягли встановленого  законом  пенсійного  віку.

Єлманову висунули в Нацраду від Компартії. Вона є двоюрідною сестрою Ігоря Калєтніка — голови Держмитслужби та депутата фракції. Батько Ігоря Калєтніка — Григорій є депутатом від Партії регіонів.

У рейтингу “200 найбагатших людей України” журналу «Фокус» 2010 року вона посіла 134-те місце з капіталом 39,1 млн доларів. Ці статки їй принесла група компаній FIM (нерухомість, фінанси і консалтинг).

Раніше сина лідера Компартії Андрія Симоненка призначили першим заступником голови Державного агентства України з інвестицій та розвитку.

Українська правда, Телекритика

2 045 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям